ПОПУСТ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ - 15% попуст за резервации направени до 31.10.2019 - 10% попуст за резервации направени до 30.11.2019 Бонуси: 7=6, 10=9 за период на престој  од 01.12-28.02 и од 03.01-11.04  **Попустот за рани резервации  НЕ се комбинира со БОНУСИТЕ !!!  ZARA 4* - BANSKO ПОЛУПАНСИОН   01.12-20.12 09.03-11.04     21.12-27.12   28.01-02.01 03.01-11.01 24.01-22.02 12.01-23.01 23.02-08.03 По

MARIA ANTOANETA RESIDENCE 3* – Банско www.maria-antoaneta.com Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 20% за резервација и уплата до 10.10.2019 | 15% за резервација и уплата до 10.11.2019  10 % за резервација и уплата до 10.12.2019   Цените се по лице за 1 ноќевање 01.12-12.12.2019 13.12-26.12.2019 27.12-02.01.2020 03.01-11.01.2020 06.03-30.04.2020 12.01-05.03.2020     Вид на сместување

GRAND ROYALE 4* – Банско www.grandroyale.bg Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА – период на престој од 12.01-10.04.2020 : 15% за резервација и уплата до 30.09.2019 10% за резервација и уплата до 30.11.2019  БОНУСИ : 7=6 за период на престој 12.01-28.02.2020 | 5=4 за период на престој 01.03-10.04.2020 (се

www.mountain-paradise.org MOUNTAIN PARADISE 4* – Банско www.mountain-paradise.org Цените се по лице за 1 ноќ.  28.12-01.01.2020 02.01-22.02.2020 22.12-27.12.2019 01.12-21.12.2019 на база ПОЛУПАНСИОН ноќевање   23.02-09.03.2020 10.03-31.03.2020     со појадок       Студио 2+1                       50 €                       35 €                        34 €                        30 € Едноспален апартман 2+2                       55 €                       38 €                        36 €                         32 € Двооспален апартман 4+2                       55 €                       38 €                        36 €                         32 € СПЕЦИЈАЛНА

ПАНОРАМА РЕСОРТ 4 * – Банско www.panoramaresort.bg Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 25%  за резервација и уплата до 15.09.2019 | 20%  за резервација и уплата до 30.10.2019 БОНУСИ : 7=6 за период на престој 01.12.2019-31.03.2020 (се комбинира со попуст за рана резервација) Цените се

  PERUN LODGE 4* – Банско www.perunlodge.bg Попусти за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА :  20% попуст за резервација и уплата до 30.09.2019 | 15% попуст за резервација до 31.10.2019  10 попуст за резервација до 30.11.2019  БОНУСИ : 7=6 за период на престој 01.12-28.12.2019 и 19.01-20.04.2020 (Попустот за рана резервација

REGNUM 5* – Банско www.regnum.bg Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 30% за резервација и уплата до 25.09.2019 | 25% за резервација и уплата до 31.10.2019 18% за резервација и уплата до 27.11.2019 БОНУСИ : 7=6, 14=12 за резервации од 21.11.2018 (не важи за период

MURITE CLUB HOTEL 4* – Банско www.murite.bg  Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА (не важи за 28.12-01.01.2019) : 20% за резервација и уплата до 30.09.2019  15 % за резервација и уплата до 15.11.2019 | 10 % за резервација и уплата до 15.12.2019 БОНУСИ : 7=6 за

Wellness Hotel Bulgaria 4* - Банско - Зима 2019/2020 WELLNESS HOTEL BULGARIA 4* – Банско  БОНУСИ : 6=5, 7=6, 10=9 за период на престој 06.01-15.04.2020 Цените се по лице за 1 ноќевање со појадок 01.12-28.12.2019 29.12-05.01.2020 06.01-28.02.2020 Вид на сместување 01.03-15.04.2020     Двокреветна соба 2+1                     31€            

Facebook
Facebook
Follow by Email