Цените се во евра за 1 ноќевање за 2 лица во двокреветна соба студио/апартман или за 1 лице во еднокреветна соба Петок –Сабота Недела – Четврток 7+ ноќевања Исхрана НП ПП НП ПП НП ПП Двокреветна соба (2 в.) 86€ 110€ 69€ 92€ 66€ 90€ Еднокреветна соба (1 в.) 66€ 78€ 54€ 64€ 50€ 62€ СТАНДАРД студио 124€ 148€ 100€ 122€ 96€ 120€ Апартман ЛУКС 140€ 164€ 112€ 136€ 108€ 132€ Апартман ФЕМИЛИ 192€ 214€ 152€ 176€ 144€ 168€ Дополнителни услови за сместување во СОБА : Дете

Facebook
Facebook
Follow by Email