Вечниот град -  РИМ    Авион / 4 дена / 3 ноќевања             Рим, не бил изграден во еден ден – и ќе ви треба повеќе од еден ден да го доживеете овој безвременски град . Вистински колаж на плоштади, пазари на отворено и неверојатни историски

  МАЛТА ВО ОКТОМВРИ Авионска програма  4 дена /3 ноќи  СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА   19.10.2019 (сабота) СКОПЈЕ- МАЛТА - ТРИТЕ ГРАДА (Conspicoa,Vittoriosa and Senglea) Состанок на групата на аеродромот во Скопје во 11:00 часот.Лет за Малта со WIZZAIR – лет W6 7765 во 13:05 часот.Пристигнување на аеродромот во Малта

Амстердам или уште наречен Венеција на Север – еден од најголемите мали градови во светот. Од каналите до познатите музеи и историски знаменитости, тој е еден од најромантичните и најубавите градови во Европа. Исто така е и град на толеранцијата

Facebook
Facebook
Follow by Email