1 ден 28.12.2019СКОПЈЕ-ИСТАНБУЛ Состанок на групата на на паркингот кај спортски центар Борис Трајковски  во 15:00 ч. Поаѓање за Истанбул во 15:30 h. Се патува преку граничниот премин Богородица и Грција. Ноќно возење со попатни паузи.       2 ден 29.12.2019 ИСТАНБУЛ Пристигнување во Истанбул во

ТЕРМИН 28  Декември 1 ДЕН 28.12.2019 СКОПЈЕ-ВИЕНА  Состанок на групата во 10.30ч  на паркингот спроти спортската сала Борис Трајковски. Поаѓање за Виена во 11.00ч..Се патува преку граничниот премин Табановце, Белград

Термин 28 Декември 1 ден  28.12.2019СКОПЈЕ – ПРАГА Состанок на групата на паркингот спроти спортската сала Борис Трајковски во 10:30ч. Поаѓање на автобусот во 11:00 ч. Се патува преку граничниот премин Табановце, Србија. Ноќно возење со попатни паузи.    2 ден  29.12.2019ПРАГА Пристигнување во Прага во пладневните

27.декември (петок)          СКОПЈЕ - АТИНА Состанок на групата на паркингот спроти хотелот “Holiday Inn” во 19:30 часот. Поаѓање конГрција во 20:00ч. Влез во Грција преку граничниот премин Богородица - Евзони. Ноќно возење со попатни одмори.     28.декември (сабота)          АТИНА -

МОСТАР–ВИШЕГРАД-МОКРА ГОРА 5 дена / 2 ноќи / автобус 1 ден 29.12.2019(Недела) Скопје Поаѓање за Сараево во 19.30 часот од Скопје,паркинг пред хотел Вип.Се патува преку Србија со попатни паузи за одмор и царински формалности . 2 ден 30.12.2019( Понеделник ) Сараево Пристигнување во Сараево кој поради својата

1 ден 29.12.2019 СКОПЈЕ: Состанок на групата во 10.30 ч на паркингот спроти х.Холидеј Ин. Поаѓање во 11.00ч. Се патува преку грaничниот премин Табановце, Србија, Хрватска, Словенија. Ноќно возење со попатни паузи и царински формалности. 2 ден 30.12.2019

Виена за време на Новогодишните празници нуди прекрасна програма со возбуда во текот на денот и ноќта. На 31-ви Декември, стариот град на Виена центарот го претвора во огромна забавна зона. Најголемата забава е загарантирана на Патека на Нова Година

1 ден – 28.12.2019 СКОПЈЕ – МИЛАНО Состанок со групата на паркингот пред спортска сала Борис Трајковски во 11:30 часот и поаѓање за Милано во 12:00 часот. Дневно и ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија со попатни паузи за одмор

  1 ДЕН 28.12.2019 СКОПЈЕ - МИЛАНО:  Состанок на групата во 09 00 ч. Поаѓање во 09:30 часот од спортската сала Борис Трајковски. Се патува преку граничниот премин Табановце, Србија, Хрватска. Ноќно возење со попатни паузи.   2 ДЕН  29.12.02019 FRANCIACORTA OUTLET - МИЛАНО: Пристигнување во Franciacorta outlet во

ГРАДОТ КОЈ РАСТЕ,НО НЕ СТАРЕЕ   30.12.2019 (Понеделник)      ШТИП / СКОПЈЕ – СОФИЈА Поаѓање од Штип/Скопје во договореното време. После граничните формалности упатување кон Софија. Пристигнување во Софија и панорамски разглед на градот: градскиот плоштад, Стоковната куќа Цум, Парламентот, Националниот и историски музеј, црквите Ротонда,

Facebook
Facebook
Follow by Email