БРИСЕЛ – АНТВЕРПЕН - ЛУКСЕМБУРГ  14 март     СКОПЈЕ - БРИСЕЛ                                                                Состанок  на групата на

17 март   СКОПЈЕ - СОФИЈА - МАДРИД Состанок на групата на паркингот спроти Холидеј Ин во 08.00 часот. Се патува преку граничен премин Деве Баир. Пристигнување на аеродромот во Софија. Полетување за Мадрид во 17.00 и пристигнување во 19.55 часот. Трансфер и сместување

Facebook
Facebook
Follow by Email