АВИОН/ 4 дена/ 3 ноќевања 21 март     СКОПЈЕ - КОПЕНХАГЕН        Состанок на групата на аеродромот во Скопје во 11.30 часот. Полетување во 13.20,  авионот слетува во Копенхаген во 16.10 часот. Организиран трансфер  до хотел . Сместување во хотел. Вечерна пошетка за запознавање на градот.

     АВИОН  4 дена / 3 ноќевања 15 март    СКОПЈЕ – ЛАРНАКА Состанок на групата на скопскиот аеродром во 04:00 часот. Полетување за Ларнака во 06:00 ч. Слетувањето е во 09:20 часот. Организиран трансфер до хотелот. Разглед на градот: прошетка

4 дена /3 ноќи  Цена за уплата до 20 Декември – 289 € (17.920 ден) Цена за уплата до 20 Јануари  – 319 € (19.780 ден)   ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ  – 349 евра (21.640 ден)   01.03.2020 (Недела) СКОПЈЕ - ФИРЕНЦА Состанок на групата на аеродромот Александар Велики во Скопје во 10:30 часот. Полетување за Венеција (Тревизо)

5 дена /4 ноќи  Цена за уплата до 20 Декември – 399 € (24.740 ден) Цена за уплата до 20 Јануари  – 439 € (27.220 ден)   ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ  – 479 евра (29.700 ден) 23.03.2020  СКОПЈЕ - СОФИЈА  Поаѓање од Скопје пред Хотел ВИП во 22:00 часот кон аеродромот во Софија. 24.03.2020  СКОПЈЕ - СОФИЈА –

Медитеранскиот Бисер - МАЛТА   07 март     СКОПЈЕ - МАЛТА     Cостанок на група на аеродром Скопје во 16.30 часот . Полетувањето е во 18:20 часот. Слетување на аеродром во Малта во 20:05 часот. Трансфер од аеродром до хотел. Сместување. Слободно време. Ноќевање.   08 март  МАЛТА Појадок.

БАЈКОВИТА ШВАЈЦАРИЈА 13 март  Скопје – Базел - Цирих Состанок на групата во 11.20 часот на скопскиот аеродром. Летрот на Визер за Базел е во 13.35 часот. Слетување во 15.50 часот.  Организиран трансфер до Цирих. Пристигнување во Цирих. Сместување во хотел. Слободно време.

МИЛАНО  - градот на високата мода 06 март     СКОПЈЕ – МИЛАНО                                                           Состанок  на групата на аеродромот во Скопје во 10.20

Вечниот град -  РИМ  12 март    СКОПЈЕ - РИМ                                    Состанок на групата на аеродром Скопје во 15:30 часот. Лет за Рим  во 17:20 часот. Слетување во Рим во 18.55 часот. Автобус

СТРАЗБУР- АЛЗАС и ШВАРЦВАЛД 06 март    Скопје – Базел - Стразбур    Состанок на групата во 11.20 часот на скопскиот аеродром. Летот на Визер за Базел е во 13.35 часот. Слетување во 15.50 часот.  Трансфер до центарот на Базел, прошетка и запознавање на знаменитостите. Заминување

06 март  СКОПЈЕ – БАРСЕЛОНА Состанок на групата на аеродромот Александар Велики во 16:20 часот. Полетување за Барселона во 17:50 часот. Пристигнување во Барселона во 20:35 часот. Организиран трансфер до хотел. Сместување. Ноќевање.   07 март   БАРСЕЛОНА Организиран панорамски разглед на градот: поаѓање од хотел во 09.30

Facebook
Facebook
Follow by Email