Aquaworld Resort Budapest 4* еден од најпознатите Велнес и СПА хотели лоциран во главниот град на Унгарија, кралицата на Дунав, убавата Будимпешта. Хотелот во својот состав располага со единствениот Ориентал Велнес, СПА и фитнес центар поставен на 3 нивоа, вистински рај за

15.11   СКОПЈЕ – МИЛАНО                                                                                     Состанок  на групата на аеродромот во Скопје во 10.40 часот. Авионот за Милано полетува во 13.20, слетува во 15.20 часот. Организиран трансфер од аеродромот до хотел. Сместување. Слободно време за запознавање на елитниот град, еден од најразвиените

Facebook
Facebook
Follow by Email