ЗЛАТИБОР со посета на Сирогојно и Дрвенград        06 Декември(петок) СКОПЈЕ - ЗЛАТИБОР Состанок на групата на Дрводекор во 23.00 часот, поаѓање во 23.30 часот. Се патува преку граничниот премин Табановце со попатни паузи. Ноќно возење.       07 Декември (сабота) ЗЛАТИБОР Пристигнување во Златибор

8ми ДЕКЕМВРИ во  хотел Св. Никола – Сандански Термин: 07 - 09.12.2019 2 ноќевања со појадок Автобуски превоз Хотелскиот комплекс Свети Никола се наоѓа во подножјето на планината Пирин, во центарот на градот Сандански. Надарен од природата, со исклучителна разновидност на пределот, погоден за релаксација

01. Ден (Петок)   СКОПЈЕ – ПРОЛОМ БАЊА 01. Ден (П Состанок на групата во 05.30 часот рано наутро на паркингот кај Хотел Вип спроти саем. Поаѓање за Србија во 06.00 часот. Патувањето се одвива преку граничниот премин Табановце со кратки паузи

Aquaworld Resort Budapest 4* еден од најпознатите Велнес и СПА хотели лоциран во главниот град на Унгарија, кралицата на Дунав, убавата Будимпешта. Хотелот во својот состав располага со единствениот Ориентал Велнес, СПА и фитнес центар поставен на 3 нивоа, вистински рај за

  Програма на патување: 07.12.2019 (Сабота) СКОПЈЕ - ВРЊАЧКА БАЊА Состанок на групата на паркингот кај хотел ВИП спроти саем рано наутро во 04.30 часот. Поаѓање за за Србија во 05.00 часот. Патот води преку граничниот премин Табановце со кратки попатни паузи за

Програма на патување: 07.12.2019 (Сабота)   СКОПЈЕ – ПРОЛОМ БАЊА Состанок на групата во 05.30 часот рано наутро на паркингот кај Хотел Вип спроти саем. Поаѓање за Србија во 06.00 часот. Патувањето се одвива преку граничниот премин Табановце со кратки паузи за

15.11   СКОПЈЕ – МИЛАНО                                                                                     Состанок  на групата на аеродромот во Скопје во 10.40 часот. Авионот за Милано полетува во 13.20, слетува во 15.20 часот. Организиран трансфер од аеродромот до хотел. Сместување. Слободно време за запознавање на елитниот град, еден од најразвиените

Facebook
Facebook
Follow by Email