БОЖИЌЕН БАЗАР ВО БУДИМПЕШТА 20.12.2019 – 23.12.2019  (4 ДЕНА / 3 НОЌЕВАЊА) Бидете дел и истражете ги омилените Божиќни пазари во Будимпешта, особено што унгарскиот главен град е прогласен за најприфатлива дестинација за Божиќен базар од страна на British Daily Mail!Покрај најпознатиот празничен саем на плоштадот Vörösmarty

ПРЕДНОВОГОДИШНА МАГИЈА Божиќен базар во ВИЕНА 13.12.2019 – 15.12.2019  / 3 дена / 2 ноќевања Од средината на ноември до Божиќ, најубавите градски плоштади во Виена се претвораат во волшебни Божиќни пазари. Аромата на Божиќните пекарски производи и ароматичните топли напитоци, создаваат неповторлива предновогодишна

Facebook
Facebook
Follow by Email