ЉУБЉАНА–БЛЕД-БОХИЊ-ПОСТОИНА-ОПАТИЈА-ПЛИТВИЦЕ (16.04.2020-21.04.2020)   Една легенда вели дека Змејовите поставени на мостот на реката Љубљаница ќе мавнат со опашката кога под нив ќе помине девојка која е девица

КУШАДАСИ-КУЌАТА НА БОГОРОДИЦА-ЕФЕС-МАРМАРИС-ОСТРОВОТ РОДОС-ОСТРОВОТ НА ЖЕЛКИТЕ-РЕКАТА ДАЉАН-САРИМСАКЛИ  (16.04.2020-23.04.2020)   Две од седумте светски чуда Ви се на дланка на ова патување

ТАОРМИНА-ЕТНА-СИРАКУЗА-КАТАНИЈА-СИВОКА-ПАЛЕРМО-МОНТРЕАЛ-ЧЕФАЛУ-АГРИЏЕНТО-ПИАЦА АРМЕРИНА  (15.04.2020-21.04.2020)    Германскиот писател Јохан Гете запишал: „Без Сицилија, Италија е како без душа. Сицилија е клучот на се“! Убавината на Сицилија не може да се опише, таа треба да се доживее

 Автобус / 5 дена / 2 ноќевањa                                                                                                                                                                                                                                                  06 Март (петок)                              СКОПЈЕ - ВИЕНА Состанок на групата на паркингот спроти Хотел Holiday Inn во 15.00 часот. Тргнување за Виена во 15.30 часот. Се патува преку граничен премин Табановце и Србија, Унгарија.

ДРВЕНГРАД-ВИШЕГРАД-СИРОГОЈНО 1 ден:05/03/2020 год. Поаѓање во 23.00 часот од Скопје на паркинг кај хотел Вип со туристички автобус. Патот води преку граничниот премин Табановце, Лесковац, Ниш, Краљево

ЗАГРЕБ-ТРСТ-ПЛИТВИЧКИ ЕЗЕРА 1 ден:05/03/2020 год. Поаѓање во 19.00 часот од Скопје на паркингот кај хотел Вип со туристички автобус. Патот води на граничен премин Табановце, преку Србија, со попатни одмори до Загреб. 2 ден:06/03/2020 год. Пристигнување во Загреб во предпладневните часови. Следува

07.03.2020 (Сабота)                                      СКОПЈЕ – ВРЊАЧКА БАЊА  Состанок на групата на паркингот кај хотел ВИП спроти саем рано наутро во 04.30 часот. Поаѓање за за Србија во 05.00 часот. Патот води преку граничниот премин Табановце со кратки попатни паузи за одмор и

Програма на патување: 1.Ден 06.03.2020 (Петок) СКОПЈЕ – ЛУКОВСКА БАЊА Состанок на групата рано наутро во 05.30ч на паркингот кај Хотел ВИП, поаѓање за Србија во 06.00ч. Патувањето се одвива преку граничниот премин Табановце со кратки паузи за одмор и обавување на

1.Ден 05.Март 2020 / Скопје – Краков: Тргнување на автобусите од паркингот спроти Хотел Holiday INN во претпладневните часови. Ноќно возење преку Србија, Унгарија и Словачка со попатни паузи. 6. Март 2020 / Полска – Краков: Пристигнување во Краков во претпладневните часови. Се упатуваме

БУКУРЕШТ И ТРАНСИЛВАНИЈА  Осмомартовско лудило во Романија 05.03.2020 (Четврток) Скопје – Букурешт Собир на групата кај Дрво декор на паркингот наспроти Хотел Холидеј Инн. Поаѓање кон Романија. Ноќно возење преку Бугарија до Романија. 06.03.2020 (Петок) Букурешт Очекувано пристигнување во утринските часови во Букурешт по што веднаш

Facebook
Facebook
Follow by Email